Varmepumpe med levering, montering og service

Vælg en miljøvenlig varmeløsning

Hvis du kunne tænke dig at få udskiftet din nuværende varmeløsning med et klimavenligt og energioptimerende alternativ, så kunne en varmepumpe meget vel være det rigtige for dig. Ved Dansk Køle- & Varmepumpeteknik ApS har vi en stor ekspertise vedrørende varmepumper, og som KMO-godkendt og ISO 9001-certificeret tekniker, kan du vide sig sikker på kvaliteten af vores arbejde.

Vi tilbyder vi både levering, service og montering af varmepumper på hele Fyn, herunder i Odense, mens vi også gerne kører ud i resten af landet. Vi har i mere end 20 års erfaring fra branchen, og du kan derfor trygt overlade din varmepumpe i vores hænder.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige varmepumpe

Varmepumpen bliver en mere og mere populær løsning i både private hjem og erhvervsbygninger, da pumpen er både energibesparende og skånsom overfor klimaet. Der er derfor også et stort udvalg af producenter, du kan vælge imellem. Vi kan eksempelvis hjælpe dig med installation af varmepumpe fra mærker som:

  • DVI Energi
  • ​Fujitsu
  • ​Thermia
  • ​Inventor
  • ​Mitsubishi

Vi kan også både hjælpe med montering og varmepumpeservice på både en luft til luft- og luft til vand-varmepumpe.

De mange forskellige løsninger kan også gøre det sværere for dig at vælge, hvilken varmepumpe du skal have. Vi står derfor klar til at rådgive dig og hjælpe med at finde den rigtige varmepumpe til dit hus, sommerhus, kolonihavehus eller din erhvervsbygning.

Kontakt os og få en pris

Hvis du vil have en pris på en ny varmepumpe, eller hvis du vil høre mere om vores service, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om vores forskellige varmepumper her på siden, hvis du vil vide mere.

Kontakt os

formular-fly

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

4 grunde til at vælge en standard varmepumpe

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller svar på spørgsmål

Hvis du heller ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten i dit næste projekt, men samtidigt ønsker arbejdet udført til en fornuftig pris, så kontakt os i dag.

Når vi modtager din opgave, besigtiger vi den og udregner et godt, uforpligtende tilbud, i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Køle- & Varmepumpeteknik ApS

Bystævnet 8

5474 Veflinge
​CVR: 38397354

Kontakt os

Telefon: 22 97 43 20

E-mail: ma@dankol.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.