Kølerum og fryserum til restauranter, cafeer og andre virksomheder

Køletekniker med over 20 års erfaring

Har du brug for at få monteret et kølerum eller et fryserum i din restaurant, din café eller i et storkøkken i en helt anden type virksomhed? Hos Dansk Køle- & Varmepumpeteknik ApS finder du et kølefirma med mere end 20 års erfaring.

Vores uddannede køletekniker står klar til at hjælpe dig med at sikre, at du får det rette køle—og fryserum i Odense og omegn eller et helt andet sted på Fyn. Har du brug for en af vores løsninger et andet sted i landet, kan vi også være behjælpelige.

Eksempler på vores kunder

Vores kundekreds inden for vores køleløsninger dækker blandt andet over følgende virksomheder:

  • ​Bagere
  • Fiskeforretninger
  • Restauranter
  • Caféer
  • Industrivirksomheder.

Det er typisk her, der er brug for et velfungerende kølerum og fryserum, men driver du en anden type virksomhed, så står hjælper vi dig også gerne med at sikre, at du får den helt rigtige løsning.

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning

Det er vigtigt for os, at vores kunder får de rette løsninger, der matcher lige netop deres individuelle behov, og vi ved, at behovene kan variere fra virksomhed til virksomhed. Derfor står vi gerne til din rådighed, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning omkring din køle-/fryseløsning.

​Kontakt os og få beregnet en pris på et kølerum eller fryserum

Hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på lige netop det køleanlæg, der matcher dine behov, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Vi er uddannet køletekniker og har mere end 20 års erfaring inden for vores fag. Det betyder, at vi både har erfaringen og kompetencerne samt den rette viden, der skal til for at sikre dig den bedst mulige løsning og den rette rådgivning.

formular-fly

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Køle- & Varmepumpeteknik ApS

Bystævnet 8

5474 Veflinge
​CVR: 38397354

Kontakt os

Telefon: 22 97 43 20

E-mail: ma@dankol.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.