​Energioptimering af hus med klima- og varmeløsninger

Vi hjælper dig med at spare på energiudledningen

Mærker du også, at el- og varmeregningerne bliver dyrere og dyrere, og leder du derfor efter en måde, hvorpå du kan få mere ud af dit energiforbrug? Hos Dansk Køle & Varmepumpeteknik ApS kan vi hjælpe dig med energioptimering med vores klimaanlæg og varmepumper. Vores moderne anlæg og pumper kan nemlig hjælpe dig med at spare på varmen og skabe et bedre indeklima.

Leder du efter en erfaren og kompetent samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med energioptimering, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder energirådgivning for kunder i hele landet, men har særligt mange, der kommer fra Odense og resten af Fyn.

Få kompetent vejledning om energioptimering – af stort og småt

Om så du leder efter energioptimering af bygninger eller energirenovering af hus, så kan vi hjælpe dig med at foretage en undersøgelse og finde frem til den bedste løsning for dig. Vi kan nemlig hjælpe med energioptimering af både store og små byggerier med vores køleanlæg og varmepumper.

Igennem mere end 20 år har vi arbejdet køle- og varmeteknik, og vi har derfor efterhånden fundet frem til de løsninger, der bedst kan hjælpe dig.

Få os ud for at gennemgå dine nuværende løsninger, så vi kan komme med et bud på, hvad vi kan hjælpe dig med. Med en nyere, mere moderne løsning, der bedre udnytter dit energiforbrug, kan du spare penge på varmeregningen, alt imens du skåner klimaet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du spørgsmål til vores arbejde med energioptimering, eller vil du have os ud for at kigge på din bolig eller bygning, så skal du bare ringe eller skrive til os. Vi deler glædeligt ud af vores ekspertise, så du kan skære ned på dit energiforbrug og få mere ud af de energi, du bruger.

Kontakt os

formular-fly

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dansk Køle- & Varmepumpeteknik ApS

Bystævnet 8

5474 Veflinge
​CVR: 38397354

Kontakt os

Telefon: 22 97 43 20

E-mail: ma@dankol.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.